Dagligdagen i SFO'en

Når børnene kommer fra undervisning, samles vi klassevis og krydser børnene ind på tabulex. Vi fortæller børnene om dagens aktiviteter og børnene spiser deres madpakker mens vi lytter til stille musik eller læser en historie.

Den rolige stund fra kl.13-13:45 kalder vi ”stille tid,” hvor børnene får ro til at spise madpakker. Når vi har spist går vi alle sammen på Børnene Jord ud over dem som går til musik eller skal lave andre kreative aktiviteter i SFO'en.

Vi er på Børnenes Jord fra kl.14.00-15.00 afhængigt af vejret. Når vi kommer tilbage til SFO'en, er der mulighed for selvvalgte aktiviteter, f.eks.spille spil, tegne, male, lege, sy m.m.

Vi lukker 1. og 2. sal kl. ca. 16.00, hvor alle børnene samles i børnehaveklassen, inden SFO'en lukker kl.16.30 alle ugens dage.

Stille tid

I SFO'en har vi indført "stille tid", når vi spiser sammen med børnene. Vi lytter enten til stille musik eller læser en historie. Det skaber en dejlig ro og nærvær i klassen og børnene får god tid til at spise deres madpakke, så de har energi til resten af dagen. Vores pædagogiske mål er at lave en god og rolig overgang fra skole til SFO