Traditioner

Udover at deltage i skolens mange dejlige traditioner, har SFO'en på Laursens Realskole også sine egne traditioner.
Vi oplever, at traditioner er vigtige for fællesskabet, så vi sammen har noget at glæde os til og se frem til.

I SFO´en holder vi julemarked, børnejulefrokost, vi har en frugt ordning, forældrekaffe, discofester samt klubaftener for vores store børn i 4 klasse.

Jul

Traditionen tro holder vi hvert år børnejulefrokost, hvor hvert barn medbringer deres livret, det er en hyggelig

Hver år holder vi vores julehygge hvor vi inviterer forældre til gløgg og æbleskiver. Overskuddet fra julemarkedet donerer vi til en lokal hjælpeorganisation.

Frugtordning

Den 1. fredag i hver måned skiftes klasserne til at have frugt med til alle børnene i SFO’en. Børnene tilbereder frugten og serverer den for de andre børn. En dejlig og sund tradition. Se datoerne her (link til intra)

Forældrekaffe

Vi inviterer til forældrekaffe 3 gange årligt. I september hvor de nye forældre i 0.kl kan møde de andre forældre i SFO'en, december hvor vi inviterer jer til julegløgg og æbleskiver. Datoerne kan i se i vores halvårskalender (link til intra)

Fødselsdage/Diskofest

Vi holder børnediskotek ca. 2 gange om året i stedet for at holde fødselsdage.

Aftenklub for Klub4

Vi laver aftenklub for 4. klasse tre gange om året. I aftenklubben laver vi mad sammen med børnene, hører musik og holder temafest. Aftenklubben er fra kl:16.30-19.30. I juni måned holder vi grillfest for Klub4 børnene, hvor de modtager et diplom og ønskes god vind fremover.