Optagelsesprocedure

Vi opretter hvert år en børnehaveklasse, en ny 6. klasse, en ny 8. klasse og seks 10. klasser.

Samtidig optager vi løbende elever, når der opstår ledige pladser i eksisterende klasser. 

Før optagelse inviteres elev og forældre til en samtale, hvor klasselæreren, skolelederen eller en af klassens øvrige lærere deltager.

Når vi mener en samtale er en god ide, skyldes det, at vi gerne vil møde de kommende elever, og at vi gerne vil snakke med både elever og forældre om baggrundene for at skifte skole og elevens motivation for at starte i en ny klasse.

Vi vil også gerne give eventuelle kommende elever og forældre en mulighed for at danne sig et lidt bedre kendskab til skolen, lærerne og den kommende klasse.

Vi laver ikke en aftale om en skolestart samme dag, som vi har samtalen. I stedet giver vi hinanden mulighed for at gå hjem og mærke efter, om maven også stadig synes, det er en god idé at skifte skole. Den endelige aftale laver vi tidligst nogle dage efter.

Indmeldelse

For at komme på ventelisten skal I udfylde en elektronisk blanket ved hjælp af Nemid. Der er et opskrivningsgebyr på 300 kr. Der kan betales med Dankort og VISA/Dankort.

Tryk her for tilmelding: Tilmeld

Ved opskrivning til 10. klasse skal I gå ind under valg af linje (vælg linjefag) og vælge, hvilken linje, jeres barn ønsker.

Det er jeres ansvar løbende at ajourføre mailadresse og mobilnummer. Er det ikke muligt at kontakte jer pr. mail, vil jeres barn blive slettet fra ventelisten.

Pga. ventelister på de enkelte klassetrin anbefales det at skrive jeres barn på ventelisten i god tid.

Eleven optages herefter på venteliste til klassen og bliver kontaktet inden tidspunktet for optagelse til klassen.

Når optagelsesproceduren (se ovenfor) for klassen er gennemført, er eleven optaget til start i klassen.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om klasser og ventelister kan du ringe til skolen på telf.: 86 18 62 00 eller du kan sende os en e-mail til LaursensRealskole@laureal.dk, hvor du skriver, hvad du ønsker at vide mere om. Så ringer eller skriver vi til dig.